3003 Алуминиева лента с цветно покритие

AA 1100 3003 3015 огледало цветно покритие алуминиева намотка лента за буквата на канала Описание на цветна алуминиева лента Светещ характер алуминиева ръбова лента, рекламна дума цвят алуминиева странична лента Общи детайли: дебелина: 0,45 мм, 0,55 мм, 0,6 мм и 0,8 мм, ширина 30 мм, 40 мм, 50 мм, 60 мм и 70 ...

Информация за продукта

AA 1100 3003 3015 алуминиева намотка с огледално оцветяване за канално писмо

Описание на цветна алуминиева лента
Светещ алуминиев кант на лентата, рекламна дума цвят алуминиева странична лента
Общи детайли: дебелина: 0,45 мм, 0,55 мм, 0,6 мм и 0,8 мм, ширина 30 мм, 40 мм, 50 мм, 60 мм и 70 мм.
Повърхността ще бъде с четка злато и сребро цвят, ярка огледална повърхност (цветове: златно огледало, сребърно огледало, синьо огледало, черно огледало, огледало за чай, огледало от розово злато и др.), Както и подвижни цветни алуминиеви краища (цветове: червено , бял, черен, жълт, син, червен, зелен и т.н.).
Дължината на всяка ролка е 50-100 метра, може да бъде персонализирана според изискванията на клиента за дебелина, ширина, дължина и цвят.

Модел Плоска алуминиева намотка
широчина 4см, 5см, 6см, 7см, 8см, 9см, 11см
дебелина 0.4mm, 0.5mm, 0.6mm, 0.8mm
Цветове Черно, бяло, червено, сребро, синьо, жълто, зелено, матово сребро, матово злато , огледало сребро, огледало злато
MOQ 3 тона
Време за доставка 15 дни. Или според количеството на поръчката
Пакет Калъф или калъф от шперплат
Налична проба ДАХарактеристики на цветната алуминиева лента
1. Различни цветове: бяло, синьо, червено, жълто, оранжево и др .; (Според изискването на клиента)
2. Супер висока яркост, равномерност на светлината, над 50 000 часа гаранция
3. Енергоспестяващи, опазване на околната среда и цветно-видими ден и нощ
4. Аметаболитна, хидроизолация, огнеупорна, устойчивост на корозия, без ръжда, без избледняване
5. Защита на околната среда: Да няма светлинно замърсяване или химическо замърсяване
6. Пестене на енергия - LED като източник на светлина позволява значително да намали консумацията на енергия
7. Приложение: Магазини, банка, хотел, авто, реклама, архитектура, болница, училище, сграда, декориране, изложби, лого на Office, осветление и т.н.
8. Предлага се персонализиран дизайн


Приложения на цветна алуминиева лента
LED алуминиевите букви са екологични продукти, които комбинират специален алуминий с алуминиеви композитни панели, благодарение на които минималната рамка на знака може да достигне до 4 мм. Тъй като алуминият е много лек и здрав, може да бъде удобно да се доставят и инсталират и да се поддържат всички видове форми с отлични суровини, освен това, всеки акрилен цвят е наличен, плочата е използването на специален акрилен материал, който прави табелата по-прозрачна.


Опаковки и Доставка

1. Стандартна картонена износителка, която трябва да изнася.
2. Дървени палети на дъното.
3. Водоустойчив пластмасов пакет.
4. Опаковъчна корица.
5. Или според изискванията.
Размер: Детайлите ще бъдат изчислени, когато получите вашето запитване.Качество: Оборудване, организация и процеси за осигуряване на качество
За да гарантираме качеството на продукта, разполагаме с оригинален немски спектрален анализатор Spike, разтягаща се машина, твърдост, детектор за дефекти и друго оборудване за тестване. Ние установихме пълно участие в системата за контрол на качеството и преминахме сертифицирането на системата за контрол на качеството ISO. В същото време ние продължаваме да подобряваме процеса на контрол на качеството и постепенно подобряваме качеството на алуминия, за да гарантираме, че отговаряме на различните нужди на клиента.
Хенан Yuanlong алуминий Ко ООД водеща професионална компания на производител на алуминий ,. И ние се ангажираме да изградим по-безопасна и по-надеждна платформа за търговия с алуминий и услуги за международни клиенти. И можем да предоставим услуги на едно гише.
Основният ни продукт :   алуминиеви плочи, алуминиеви листове, алуминиеви релефни листове, алуминиеви намотки, листове от алуминиеви сплави, алуминиеви ленти, алуминиеви тръби / тръби и алуминиеви пръчки / пръти .


Добре дошли да купите лентата с алуминиева намотка с цвят 3003 с нашата фабрика. Ние сме един от златните производители и доставчици на алуминий в Китай, предоставяйки Ви онлайн услуги за пазаруване. Моля, бъдете свободни да се насладите на ниската ни цена и доброто обслужване.
Hot Tags: 3003 алуминиева намотка с цветно покритие, Китай, фабрика, производители, доставчици, ниска цена

Запитване

You Might Also Like