5000 Алуминиева ламарина за задния капак на LCD дисплея

5000 Алуминиева ламарина за задния капак на LCD дисплея

Алуминиев лист A5000 за задния капак на LCD Описание: 5052 е изключително устойчив на корозия, особено на морска среда. Също така притежава високо съдържание на магнезий, което го прави най-силната сплав, който не може да се лекува. Той има добри довършителни характеристики, ...

Информация за продукта

Алуминиев лист A5000 за задния капак на LCD дисплея

Описание:

AA5052 е особено устойчив на корозия, особено на морската среда. Също така притежава високо съдържание на магнезиев елемент, което го прави най-високото съдържание на сплав, който не се обработва с топлина. Има добри довършителни характеристики и отлична обработваемост. заварени и могат да бъдат оформени в сложни форми. Алуминият и неговите сплави могат да отделят известна здравина при повишени температури, но силата му се увеличава при ниска температура.

5 系 合金 化学 成分 .png

5052 和 5083 力学 性能 .png

Спецификация:

5 系 details.png

0_keben_8005_20140321142506.jpg

Опаковки и доставка:

Пристанище на товарене: Обикновено Кингдао или по желание на клиентите

Опаковка за палети: дървена опаковка

Време за доставка: 20-35 дни след получаване на депозит

包装 1.jpg

@ ~ `D54IW [(~ ATX6_`D [}] Z4.jpg

Характеристики и приложение:

5000 алуминиев лист принадлежи към алуминиевите сплави Al-Mg-Si. Основното му съдържание са магнезий и силиций, с изключение на алуминий. Над 4.0% от магнезий дава възможност 5000 алуминиева плоча да има отлична устойчивост на коригиране и лесно заваряване. Чрез добавяне на мед, 5000 алуминиева плоча има 28% Електрическа проводимост. 5000 алуминиева плоча също има добра форма, характерна за работа или при работа в студено или студено състояние. Но втвърдяването се осъществява само чрез студена работа. Освен това 5000 алуминиеви плочи имат добра якост, но не могат да се третират с топлина. 5000 алуминиева плоча има огромни приложения за своите свойства по-горе. Той се използва често при производството на морски, криогенни средства за самолети, резервоари за съхранение, железопътни вагони, електрически части, каросерии, броня, строителна конструкция, съдове под налягане и т.н.

Чувствайте се свободни да се свържете с нас с някакъв проблем.


Добре дошли да купите 5000 листа алуминий за LCD обратно капак с нашата фабрика. Ние сме един от производителите и доставчиците на златен алуминий в Китай, предоставяйки ви онлайн услуга за пазаруване. Моля, бъдете свободни да се насладите ни ниска цена и добро обслужване.
Hot Tags: 5000 алуминиев лист за lcd задната корица, Китай, фабрика, производители, доставчици, ниска цена

Запитване

You Might Also Like