3003 Алуминиево приложение за куха алуминиева лента в изолационно стъкло

- Nov 14, 2019-

3003 Алуминиево приложение за куха алуминиева лента в изолационно стъкло


3003 сплав е алуминиева сплав с манган като основен елемент. Има добра корозионна устойчивост на въздух, прясна вода, морска вода, храна, органична киселина, бензин, воден разтвор на неутрална неорганична сол и т.н., така че има репутация на „цар на ръждата“. Химичният състав на сплав 3003 е: Si: 0,60, Fe: 0,70, Cu: 0,05-0,20, Mn: 1,0-1,5, Zn: 0,10, Други: единични 0,05 и общо 0,15 и Al: баланс.

strip-1strip-2

Силата на алуминиевата намотка от 3003 сплав не е много висока, а малко по-високата якост се използва най-вече за индустриален чист алуминий. Тя не може да бъде подложена на топлинна обработка. Следователно, студената обработка често се използва за подобряване на нейните механични свойства: Пластичността е висока при отваряне и е добра при полу-студено втвърдяване и намалява по време на студеното втвърдяване. е беден. Използва се главно за обработка на части, които изискват добра оформеност, висока устойчивост на корозия и добра заваряемост. Като кухненски съдове, устройства за обработка и съхранение на храни и химически продукти, резервоари, различни съдове под налягане и тръби за обработка.

3003 алуминиева лента от сплав е един от най-необходимите материали за производство на изолационно стъкло. Качеството му е пряко свързано с ефекта на употреба, експлоатационния живот и функцията за топлоизолация на изолационното стъкло. Прилага се за равномерно разделяне на две или повече парчета стъкло в изолационното стъкло за ефективно поддържане. Кухата стъклена лента е направена от алуминий с висока чистота като суровина. След десетки етапи на обработка повърхността е гладка, не окислена, не корозивна и няма ефект върху десиканта, което ефективно елиминира явлението атомизиране. Това е вид нов екологичен строителен материал, който има широк пазар на приложение.

中空条-1中空条-2

Като един от основните продукти на Yuanlong Aluminium, 3003 алуминиева намотка се радва на гладка повърхност, антикорозия и висока антикорозионна яркост. Повърхността на алуминиевата лента има равномерно проникване в порите, добра праволинейност, без деформация, стабилен размер и висока здравина. Е, може да бъде непрекъснато огънат в алуминиева рамка под всякакъв ъгъл с огъващото оборудване. Сега технологията за обработка на алуминиева намотка 3003 е зряла и стабилна и продуктите се продават добре у нас и в чужбина, които спечелиха признанието и доверието на клиентите от целия свят.


Информация за връзка

Глория Гао

Търговски представител

Имейл: maggielee@henanyl.com

ylly@henanyl.net

Мобилен: + 86-15738392505

Тел: + 86-371-86639932

Факс: + 86-371-86639930