Внесено е алуминиево фолио

- Mar 22, 2017-

Алуминиево фолио поради своите характеристики, широко използвани в храни, напитки, цигари, наркотици, фотография, семейни ежедневни потребности, като обикновено се използват като опаковъчни материали; Конструкция на електролитни кондензатори, превозни средства, кораби, къщи и други изолационни материали; Могат да бъдат украсени със златни и сребърни жици, тапети и разнообразие от канцеларски материали, печатане и декорация на леки промишлени продукти и т.н. Във всяко от тези приложения най-ефективно може да се използва фолио като опаковъчен материал. Алуминиевото фолио е мек метален филм, не само с влагоустойчивост, херметичност, сянка, износване и корозия, baoxiang, предимствата на непропускливите и вкусните, но и благодарение на елегантния си бял блясък, лесен за обработка на разнообразие от красиви цветови модели И модел, и по този начин по-уязвими за хората от всички възрасти. Особено след алуминиево фолио и пластмасови и хартиени композитни материали, алуминиево фолио, интегрирано термично уплътняване на пластмаса допълнително увеличава като опаковъчни материали, необходими за водна пара, въздух, ултравиолетово лъчение и бактериално екраниране, значително разширява приложението на пазара на алуминиево фолио. Тъй като опаковани стоки от останалата част от светлина, влага, газ и друг пълен контакт, така че опаковките да бъдат под добра защита. Особено за опаковане на хранителни продукти, използването на такъв композитен фолиен материал или поне храна за повече от година развалена. Освен това пакетите за отопление и отваряне са много удобни, приветствани от потребителите.

С подобряването на жизнения стандарт на хората и развитието на туризма, бирата, безалкохолните напитки и други напитки и консумацията на консерви се увеличава, тези модерни опаковки и декорации са необходими, за да се улесни конкуренцията на международния пазар. За да отговори на пазарните изисквания, разработи добра защита от пластмасови листове и пръскани фолиа и други опаковъчни материали, но тяхната цялостна производителност от процеса на покриване и ламиниране може да бъде направена и подобрена. Така че може да се каже, че има много добри свойства на алуминиево фолио, перфектен опаковъчен материал в много области са напълно демонстрирани широко приложение си перспективи.

За да се подобри ефективността на качеството на валцовото и алуминиево фолио, модерното алуминиево фолио е с голям обем и ширина, висока скорост, автоматизация на четирите посоки. Модерни алуминиево фолио мелница ширина до 2200 мм или повече, скорост на валцуване над 2000 м / мин, обем достигна повече от 20Т. Съответстващото ниво на автоматизация на мелниците значително се подобри, универсалната инсталационна система (AGC), инсталирането на най-много измерватели на формата (AFC). Алуминиевото фолио е изправено пред период на високоскоростно развитие.