Характеристики на алуминиевото фолио

- Mar 22, 2017-

Алуминиевото фолио е чисто, хигиенно и лъскаво, може да се интегрира с много други опаковъчни материали и алуминиево фолио за печат ефекти са по-добри от другите материали в допълнение към алуминиевото фолио има и следните характеристики:

(1) Повърхността на фолиото е чиста, хигиенична, никакви бактерии или микроорганизми не могат да израснат на повърхността

(2) Алуминиевото фолио е нетоксичен опаковъчен материал, той може да бъде директен контакт с храната, без да се тревожи за човешкото здраве.

(3) Опаковъчни материали от алуминиево фолио е без мирис, не прави опаковани храни нямат миризма.

(4) Ако самото фолио остава летливо, то само по себе си и опаковката на храната няма да се разтрие или се свие.

(5) При ниски или ниски температури, алуминиево фолио няма да има проникване на масло.

(6) Алуминиево фолио като непрозрачни опаковъчни материали, така че за продукти на Sun Ray, като например маргаринът е добър опаковъчен материал.

(7) Алуминиевото фолио има добра пластичност, така че може да се използва за опаковане на продукти безцветни форми. Може да се причини и от различни формирани контейнери.

(8) Твърдостта на алуминиево фолио, а също и има голяма якост на опън, якостта на разкъсване е малка, така че много лесно да се разкъсва.

(9) Не може да бъде самозалепващо се фолио, което трябва да се нанася върху повърхността на горещи материали, тъй като полиетиленът може да бъде запечатан с топлина.

(10) Алуминиево фолио и други тежки метали или тежки метали контакт, може да има странични ефекти.