Перспективи за развитие на алуминиево фолио

- Mar 22, 2017-

Потреблението на алуминий в Китай се увеличава, от 300 000 тона през 2001 г. до 2010 г., приблизително 1,3 млн. Тона, годишният процент на нарастване от 18%; Въпреки че Китай е на второ място само до Съединените щати, вторият по големина потребител на алуминиево фолио в света, но има голямо увеличение на пазара на алуминиево фолио в Китай.

Специализирано предприятие в производството на алуминиево фолио по отношение на управлението, се нуждаят от безкомпромисни, добри професионални умения, за да отговорят на специфичните нужди на пазарните потребители на алуминиево фолио и в съчетание с непрекъснато продуктово нововъведение, разработването на нови фолийни материали е по-подходящо. Специализирани алуминиеви предприятия чрез предоставяне на специфичен потребител със специални висококачествени, висококачествени продукти и услуги с висока добавена стойност, за да получат стабилни приходи.

Алуминиево фолио предприятия, в сътрудничество с агенциите за проучване на алуминиеви пазарни проучвания, за пълно проучване на пазара, използвайки модел за професионално развитие, марка, направена от алуминиеви фолио пазарни сегменти. Новият пазар на алуминиеви фолио е малък, но може да бъде надлъжно разширяваща се индустриална верига, алуминиево фолио материал за крайни продукти, разчитат на продукти с висока добавена стойност може да компенсира липсата на професионален пазарен мащаб скала, разчитайки на специализирана марка на конкурентно предимство, можете да Все още получават по-добри ползи.