Причини за появата на мехурчета в огледалната алуминиева плоча

- Dec 17, 2020-

Разработката на огледална алуминиева плоча е по-напреднала с непрекъснатото развитие на науката и технологиите, а използването на огледална алуминиева плоча също е по-добре развито. За такива технически приложения има и по-добри функционални правила в непрекъснатото развитие. , Какви са балонните приложения на огледалната алуминиева плоча, когато се използва? По какви начини се реализират такива приложения? Какви са характеристиките на такова използване?

При използване, мехурчетата, генерирани на повърхността на огледалната алуминиева плоча, обикновено са газът в алуминиевия отливен прът или въздухът, погълнат по време на процеса на екструдиране, който се разширява по време на екструдирането и последващия процес на топлинна обработка, което води до дефекти, образувани от изпъкване на повърхността на профила Използването на горните мерки може ефективно да намали появата на мехурчета в огледалната алуминиева плоча.

Първият е да се намали максимално съдържанието на въздух в алуминиевия отливен прът; необходимо е да се контролира по-добре количеството на смазващото масло, за да се избегне прекомерното смазване; в същото време е възможно и почистване на повърхността на алуминиевия отливен прът без маслени петна; това може да почисти екструдирането; същото Температурата на алуминиевия прът не може да бъде твърде висока; дебелината на оставащото налягане може да се увеличи.