Разлика между CC и DC алуминиев кръг

- Dec 12, 2020-

Разлика между CC и DC алуминиев кръг


CC и DC алуминиеви кръгове се използват за приготвяне на съдове за готвене като съдове за готвене, тенджери, тенджери, тенджери, незалепващи съдове и др. Серия 8xxx. Често срещаните сплави за алуминиеви цирконии (алуминиев диск) са предимно 1050 1060 1100 3003 3004 3005 и 8011, а темпераментите са основно O (меки) и H14 за по-нататъшна обработка в кухненски прибори.


Литейното валцуване (CC) и горещовалцуваното (DC) се различават при изпълнението на алуминиевия кръг' CC алуминиевите дискове имат лоша дълбока чертаемост в сравнение с DC алуминиевите дискове и следователно CC алуминиевите кръгове рядко се използват за дълбоко изтегляне.

circlepackaging


Висококачествените алуминиеви кръгове са основно продукти с постоянен ток, тъй като имат силно удължено представяне, което е подходящо за последващи процеси на разтягане, дълбоко изтегляне, предене, окисляване и др


Когато правите съдове за дълбоко изтегляне, препоръчваме да използвате DC алуминиев кръг (алуминиев диск) за прибори за готвене. За обработка на обикновени съдове за готвене CC алуминиевият кръг е подходящ, а цената на CC алуминиевите кръгове е по-евтина от тази на DC алуминиев кръг (алуминиев диск0. Обикновено има два вида матрици за леене под налягане и разтягащи се съдове. Предимството на матрицата -скачащата тенджера е, че тя е по-равномерно нагрята и тялото на гърнето е по-здраво.Стената на опъващия съд е по-тънка, по-лека и по-евтина.Недостатъкът е, че топлината е неравномерна и лесно се деформира.

Добре дошли да се свържете с нас за допълнителни подробности.


Лице за контакт: Глория Гао

Имейл: ylly@henanyl.net

maggielee@henanyl.com

Моб / Whatsapp / Wechat: +86-15738392505