Как да изберем правилно шарени алуминиеви плочи

- Nov 19, 2020-

1. Погледнете дебелината

Дебелината и якостта на висококачествени шарени алуминиеви плочи трябва да отговарят на националните стандарти. Дебелината на алуминиевата плоча трябва да е по-голяма или равна на 1,2 мм, якостта на опъна трябва да е по-голяма или равна на 157 N/mm2, като производителността трябва да е по-голяма или равна на 108 N/mm2, а дебелината на снимката на оксида трябва да е по-голяма или равна на 10 микрона. Само тези квалифицирани алуминиеви плочи отговарят на тези стандарти.

2. Погледнете обработката

Квалифицираните шарени алуминиеви плочи са чисти, гладки, без мръсотия, драскотини и т.н., и са много ярки.

3. Погледнете цената

Тъй като алуминиевата плоча модел е разделена на чиста алуминиева плоча и алуминиева плоча от сплав, цената ще бъде различна. При нормални обстоятелства, разходите за обработка на шарени алуминиева плоча е няколко хиляди юана на тон, и разходите за обработка на алуминиева сплав плоча е още по-висока от тази на чиста алуминиева плоча.

4. Погледнете услугата

Разбира се, квалифицирана шарени алуминиев лист идва от обикновен производител, така че когато шарени алуминиев лист е в ситуация по време на товарене, транспортиране и съхранение, при разумни обстоятелства, производителят ще предостави на клиентите си услуги за подмяна или връщане, за да се постигне удовлетворение на клиента.