Поддръжка и поддръжка на алуминиева пластина

- Nov 25, 2020-

Външната боя на алуминиеви композитни панели изисква редовно професионално почистване и защита.

Този вид почистване е не само да се направи построен стената поддържа чист и красив външен вид, но редовно да се премахне мръсотия, натрупани върху повърхността на боята, която ще повреди боята, за да се гарантира дългосрочното качество на боята. Цикълът на почистване зависи основно от условията на околната среда на обекта на проекта и степента на действителното замърсяване на повърхността на борда. Нашето предложение е да се почисти външната стена най-малко веднъж годишно, а вътрешната стена трябва да се почиства в съответствие с действителното ниво на замърсяване. .

Почистването на изградените стени вероятно се извършва от горе до долу ръчно или с подходящо оборудване за почистване. Моля, не използвайте абразивни предмети, за да избършете повърхността на боята.

Специфичният процес на почистване на алуминиевата плоча е както следва:

1. Първо се използва много чиста вода, за да се измие повърхността на дъската;

2. Използвайте мека кърпа, напоена с почистващ агент, разреден с вода, за да избършете тихо повърхността на тестовата платка;

3. Използвайте много чиста вода, за да измиете повърхността на дъската, за да измиете мръсотията;

4. Проверете повърхността на дъската и се фокусирайте върху почистването с препарат за местни площи, които не са почистени;

5. Изплакнете повърхността на плоското и алуминиевата плоча с чиста вода, докато препаратът се отмине напълно.

Забележка: Не почиствайте повърхността на горещата дъска (когато температурата надвишава 40 °C), тъй като бързото изпаряване на водата е вредно за повърхността на дъската!

Особено важно е да се отбележи, че моля изберете подходящ почистващ агент. Основен принцип е: не забравяйте да използвате неутрален почистващ агент! Моля, не използвайте силни алкални скруберни агенти като калиев хидроксид, натриев хидроксид или натриев карбонат, агент за силнокисломиране, абразивно почистване и разтворим препарат за изпичане на боя.