Характеристики на алуминиевия лист и обхвата на приложение

- Mar 22, 2017-

Моделът алуминий е по-често срещаните строителни материали, алуминиево или алуминиево обемно налягане на повърхността, за да се формират различни модели, да се постигне красив и декоративен ефект и приложение в различни области. Според различните модели, алуминиевите панели от дървесни зърна могат да бъдат персонализирани. С напредъка на науката и технологиите, шарени алуминий е широко използван, особено по отношение на декорация на дома, заема видно място, характеристиките на шаблона и обхвата на приложение на алуминиева плоча при внимателно броене за вас:

Характеристики на алуминиевите профили: алуминиеви плочи от дървесни зърна в домашни ремонти има едностранни и двустранни две. Единствената мощност алуминиева лист е малко беден, само един слой от алуминиеви сплави, леко по-евтини цени. Двустранно алуминиево предно пулверизиращо алуминиево покритие, две повърхности са устойчиви на ръжда, висококачествена алуминиева сплав, висока якост.

Приложения, които се предлагат в алуминиева плоча от дървесна зърнена основа за домашна декорация, заобикаляща стая, кухня, баня и стайна лампа красив стил, нейното по-сложно строго конструиране. В хода на строителството, шарката алуминиева основна повърхност трябва да се изсуши плоска, за предпочитане направена от шперплат и дъно на дъното, за да се избегне напукване и деформация.

Втората бележка за поставяне на алуминиева облицовка трябва да е равномерна, със силен натиск от дървен чук. Модел алуминий в процеса на изграждане, както е проектиран в ruoxiaogan блокове, избягване на пълна и широко използване, или склонни да кухи отворени. Накрая, Общото стъкло лепило на дървесина зърно алуминиева плоча шев запечатани, затворени, дори когато са пълни, сухо на повърхността трябва да бъде чиста, да се поддържа дебелината съвместима.