Няколко категории от шлифован алуминий и метод за формиране

- Mar 22, 2017-

Матираният алуминий е повтарящ се пясък, изстъргващ процеса на алуминиевия лист, процесът му на производство се състои от обезмасляване, Sander, измиване на част 3. Матираният алуминий се използва широко в шлифована алуминиево-пластмасова композитна плоча, пожароустойчивост, алуминиева рамка, фин шкаф, Прозорци и врати, шперплат, знаци, осветление, вътрешна и екстериорна украса, домакински уреди, багаж, подаръци, мебели, потребителска електроника и други полета, сега са много популярни декоративни чинии.

Матираният алуминий е основно разделен на права линия, чертеж на линии, чертеж на вълни, спирални телчета, рисунки и други, сега ви дава кратко въведение за този метод на четкане алуминий:

-Производството процес е различен, различни модели от черен алуминий

Права четка алуминий: алуминиева повърхност чрез механичен метод на смилане на прави линии, четка почистване алуминиеви повърхност драскотини и двойната роля на декоративна алуминиева повърхност. Прави линии за теглене на непрекъснати проводници и прекъснати нишки, свързваща чертеж на налична почистваща кърпа или четка от неръждаема стомана, чрез непрекъснати хоризонтални линии върху металната повърхност на триенето. Променете диаметъра на жилата от неръждаема стомана, налични линии с различна дебелина.

Див зърно, черен алуминий: дивото зърно е черен алуминий при високи скорости под телената четка, алуминиеви листове триене наоколо няма правила и няма ясни линии на матов алуминий.

Вълнообразен черен алуминий: гофриран светъл четлив алуминий обикновено е в четката и почистване на зърно, произведени на машина, използвайки група на ролкови аксиални движение и четка върху метална повърхност, изготвят вълнообразна линия.

Въртящ се черен алуминий: въртящият се черен алуминий е Мао Жу филц или найлонова шайба на машината за шлайфане на шисти, използван керосин и полиращ крем, въртящо полиране на металната повърхност, получена от една от нишките, използвайки декоративна обработка с кръгъл знак и малък декоративен формат ,

Матирано алуминиево резба: четчикът от алуминий е един от конеца на вала с кръгъл филцов малък мотор, ще бъде фиксиран на десктопа, с маси по ъгъл от 60 градуса, въртене и линейно движение на одеялото на количката, въртяща се ширина на четката резба върху текстурата на алуминиевата повърхност.