Основните стъпки за създаване на алуминиева плоча

- Mar 22, 2017-

1. Алуминиева и алуминиева сплав и лента горещо валцовани, издържано състояние, меко състояние на различни нива и всички видове доставки на топлина.

2.Aluminium в горещи препарати, включващи проверка на качеството на блоковете, са топлина, рязане, фрезоване, алуминиево покритие и отопление.

3.Когато е полу-непрекъснато леене степента на охлаждане е много висока, твърди фаза дифузия процес трудно, химически състав и микроструктура на блокове лесно да formuneven зърно сегрегация, да причини пластмаса да се намали

4.Повърхностна сегрегация на повърхността на слитъци, шлака, белези и пукнатини и други дефекти, трябва да се извърши фрезоване (вж. Фрезови сплави на цветни сплави), което е важен фактор за осигуряване на добро качество на повърхността на готовите продукти

5.Hot: горещо валцуване на алуминиева сплав за производство на блокове за студено валцуване или директно производство на горещо валцована плоча.

6.Подвижна система, включваща скорост на намаляване на скоростта, температура, скорост на валцоване на охлаждане и смазване.