Какви са често срещаните приложения на алуминиевите плочи с шарки

- Nov 13, 2020-

1. За алуминиеви плочи обикновено се използва противоплъзгане: плъзгащи се алуминиеви хладилни камери, каретки и дъна на каретки обикновено са с дебелина 1060 h243,0 mm. Алуминият не се нуждае от плаващи серии и не носи тегло. Няма нужда да избирате висока дебелина и висока алуминиева противоплъзгаща твърдост. За конкретни места се препоръчва да изберете 5052 или 6061 алуминиева ръжда за плъзгане. Неплъзгащата се алуминиева ръжда има отлична устойчивост на корозия.

2. Моделираният алуминиев лист е много разпространен продукт от алуминиев лист с разнообразни шарки: тип указател, двустранен, тристранен, петстранен, портокалова кора и др .; благодарение на високите си разходи, алуминиевият лист с шарки замени традиционните метални материали и се превърна в разнообразни отрасли. Първият избор. Едно от широките му приложения е, че може да играе роля в устойчивостта на хлъзгане.

3. Решетъчна плоча от алуминиево-магнезиева сплав: поради добрата си устойчивост на корозия, устойчивост на ръжда, висока твърдост и определена товароносимост, тя обикновено се използва във влажна среда като кораби и вагони.

4. Шаблон от алуминиева сплав: известен също като алуминиева плоча против ръжда, здравината му е малко по-висока от тази на обикновения шаблон от алуминиева сплав и има определени характеристики против ръжда. Противохлъзгащите се алуминиеви плочи се използват главно в автомобили и хладилници. Противохлъзгащите се алуминиеви плочи обикновено се използват в хладилници, вагони и корабни дъна. Няма алуминиеви плочи от серия окачване, така че няма нужда да избирате неплъзгащи се алуминиеви плочи с по-висока дебелина и твърдост.

5. Моделираната алуминиева плоча се използва и при производството на хладилно оборудване. Като фризери, хладилници, климатици и др., Обикновено трябва да се използва алуминиева плоча с портокалова кора. Много вътрешни хладилници имат покрити с алуминий модели на портокалови кори. В допълнение към хладилното оборудване, алуминиевите плочи с портокалова кора също са често срещани в опаковките на продуктите. Когато продуктовата опаковка на тръбопроводната част се използва диамантена алуминиева плоча и тя може да се използва и в декорацията, декорацията и други индустрии.