Какви са функциите на използване на алуминиева вавиламент в декорация?

- Nov 09, 2020-

 

1. Подобряване на влажната среда

Алуминиевата фасутка може ефективно да подобри влажното състояние на стената и да предотврати кондензацията и др. При използване на алуминиева фастина като външна стена, тя може да попречи на изолационния материал да бъде влажен, и може да повиши температурата на цялата стена и да намали влажността, като по този начин подобрява работата на изолацията на стената.

 

2. По-безопасно

Използването на алуминиева фасети като алуминиева окачена стена е чрез метода на свързване на кила, който е по-безопасен и по-надежден, когато се използва във високи сгради, и решава проблемите на куха и напукване на външната стена в миналото.

 

3. Пестене на енергия

Алуминиевият фасун може да отговори на нуждите на енергийните спестявания на северозападния регион. Използването на алуминиева основа като външна стена може значително да подобри жизнената среда и термичната стабилност на закрито, да намали използването на топлинна енергия и да постигне енергоспестяващи ефекти.

 

4. Регулирайте температурата в помещението

Алуминиевата фастин като външна стена може да регулира температурата в помещението. Тъй като топлинният капацитет на стената на къщата е сравнително голям, използването на алуминиева облицобилна фасада от външната страна на стената може да забави загубата на вътрешна топлина и да стабилизира температурата на помещението. През лятото, алуминиевата стена на облицовка може значително да намали слънчевата радиация и външния пренос на топлина, така че интериорът на сградата да бъде топло през зимата и хладно през лятото. Това са други материали. Незаменим.

 

5. Красива

Повърхността на алуминиева фасвина може да се напръска в различни цветове, за да се образуват различни красиви модели на стената, и може да се комбинира със стъклени окачени стени, за да образуват различни форми на външния вид, което прави сградата по-благородни и елегантни. Външни стени обикновено трябва да се помисли за естетически ефекти, и алуминиева облика е сравнително лесен материал за постигане.